מבזק  חדשות
 
הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
צמיחה בשוק המוצרים ללא גלוטן
25/5/16
דיתה שמואלי, שירות מזון+ 

 
 

שוק המוצרים ללא גלוטן גדל בשנת 2015 בלמעלה מ- 27% לעומת שנת 2014, כך עולה מדו"ח סטורנקסט המתפרסם, נכון לינואר 2016, אשר בדק את המוצרים הנמכרים ביותר בקרב החברות המתמחות במוצרים ללא גלוטן. על פי הדו"ח, חברת "גרין לייט", מחזיקה במכר של 53% מסך המוצרים המובילים, אחריה, חברת בראל, עם מכירות שוק של 18%, שלישית לחם גרין שופרסל עם 10% ואחרונה חברת נטורלקייק עם אחוז מכירות של 7%.
מתוך הדו"ח עולה, כי בשנת 2015, מכרה חברת "גרין לייט" מעל ל- 343 אלף מוצרים במוצרים המובילים שנדגמו, בעיקר של לחמים ולחמניות. למשל, בשנת 2014 מכרה החברה 58 אלף יחידות של לחמניות סנדוויץ' 4 יחידות, ובשנת 2015 כבר מכרה מאותו מוצר 89 אלף יחידות, צמיחה של 34%. לחם כפרי ללא סוכר נמכר בשנת 2014 ב- 50 אלף יחידות, ובשנת 2015 זינק ל- 72 אלף יחידות, גידול של 30%. כ- 65 אלף יחידות של לחמניית שליש בגט נמכרו בממוצע בשנה, בהיקף כספי של כ- 1 מיליון שקלים. מוצר מוביל נוסף, לחם לבן ללא גלוטן 500 גרם של "גרין לייט", נמכר בממוצע שנתי של 80 אלף יחידות, היקף כספי של כ- 1.3 מיליון שקלים. חברת "בראל", השנייה בקטגוריה, מכרה בשנת 2015 כ- 118 אלף מוצרים, ולחם גרין שופרסל זינק אף הוא ונמכר בכ- 65 אלף יחידות בשנה זו. 

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים