מבזק  חדשות
 
הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
פגישה על בירה עם השף דיוויד פרנקל 
 
27/1/16
דיתה שמואלי, שירות מזון+ 

 
 

מעיין פחימה מנהלת קטגוריית בירות בינלאומיות בטמפו ואיש העסקים דן נפתלי, מבעלי בר ה- Zou Bisou נפגשו עם השף המוביל דיוויד פרנקל לארוחה מיוחדת עם מנות ספיישלים המשלבות בישול עם בירה היינקן.
במסגרת האירוע, השף דיוויד פרנקל, שהצטרף לאחרונה לבר ה-Zou Bisou הציע מנות מיוחדות המשלבות טכניקת בישול עם בירה היינקן בנוסף לתפריט הרגיל של בר הזו ביזו ולצד בירה היינקן שהוגשה לשולחנות באופן חופשי.
בין המנות המיוחדות שפרנקל הכין במיוחד לאירוע היו: סשימי דג ים, גרניטת היינקן וסלט מלפפונים, ריזוטו פירות יער, גבינת סטרקינו וקצף היינקן ושפונדרה טלה בבירת היינקן, ירקות שורש ותפוחי אדמה.

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים