מבזק  חדשות
 
הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
מנהלי מערכי המזון של בתי החולים התכנסו בצפון
  
הכנס הרביעי לפורום מנהלי מערכי המזון של בתי החולים בישראל נערך לאחרונה במרכז הרפואי לגליל, בהשתתפות עשרות מנהלי מזון מבתי החולים ברחבי הארץ.
 
שרות מזון+
 
 
למרכז הרפואי הגיעו 32 מנהלי מערכי מזון מבתי החולים ומרכזי הבריאות מכל רחבי הארץ. זהו אחד הכנסים המקצועיים המאחדים את מספר המנהלים מבתי החולים ומנהלי ההסעדה המוסדיים
הגדול ביותר בארץ.
את הכנס פתחה בדברי ברכה רותי יפרח, המנהלת האדמיניסטרטיבית של המרכז הרפואי לגליל, שמלווה את הפורום ומנהל מערך המזון אייל אלמוג מראשית דרכם. יפרח תומכת ומעודדת את פעילות הפורום מיומו הראשון.
הרב של משרד הבריאות הרב פרנקל הגיעה במיוחד למרכז הרפואי לכבוד הכנס ובירך על פעילותו.
סגן המנהלת האדמיניסטרטיבית עירן חייט אשר מוביל הטמעה והכשרה בתחום האקרדיטציה במערך מזון דאג להכשיר  לאחרונה את מערך המזון במבדקי ה-JCI לרמה בינלאומית. חייט מלווה ומסייע למנהל מערך המזון, אייל אלמוג, בתחום האקדמי ומברך על פעילותו והתמדתו למען מטרה זו.
 
לדברי המארגנים "הכנס עבר בהצלחה רבה והביא כבוד רב למרכז הרפואי לגליל למערך המזון שלו בפרט".
הכנס תוכנן בקפידה רבה ע"י אלמוג, וכלל  שני חלקים: חלק מקצועי וחלק חוויתי. כמו כן, הוקמה תערוכה מקצועית של ספקים מובילים בתחומם בארץ שהציגו חידושים טכנולוגיים ומגמות אחרונות בתחום המטבח המוסדי.
 
***
 
בחלק הראשון הועברו הרצאות מקצועיות. הובאו מרצים מרתקים בעלי שם שמובילים בתחום ההסעדה המוסדית ביניהם ד"ר מאיר ציזיק, ירון תלמי ואורי ליף.
ד"ר מאיר ציזיק העביר הרצאה מרתקת על "מה זה עושה בצלחת שלי" - על הבעיה של מזון זול שמגיע מחו"ל, שלעיתים מקורותיו, דרכי ההכנה ומרכיביו שנויים במחלוקת.
 מה המשמעות הבריאותית והאנושית? בהרצאה ניתן דגש על תעשיית הדגים והבעייתיות של דג הנסיכה המקובל בארצנו, סיפור אגם ויקטוריה, תעשיית השמנים המזוככים והמשמעות, מגמות המעבר למזון בריא.

אולי ליף מחברת סיסתמה  נתן הרצאה על תכנון שיפוץ מודרני של מטבחים מוסדיים בבתי החולים.
מר ירון תלמי מחברת סיסתמה העביר הרצאה על הטמעת מערכות מיחשוב במערכי המזון בבתי החולים והיתרונות של מעבר למערכת ממוחשבת.
בתצוגת החברות שליוותה את הכנס השתתפו חברת קצב שמלווה את הפורום מראשית דרכו, אשר הציגו ביתן עם מיצג דוגמא של מבחר מהציוד החדיש ביותר למטבחים מוסדיים. חברת מדיגל הציגה את מוצריה החדשים בתחום מזון לתינוקות וחברת ארגל הציגו מבחר פתרונות לאחסון ושינוע מזון.
בחלק השני החוויתי עלה לבמה  אומן אורח, החקיין והבדרן לויס, בתוכנית בידור מיוחדת לפורום, להשלמת הגיבוש וחווית המוזמנים.
לסיום הכנס הוזמנו האורחים לארוחת צהריים עשירה מפרי יצירתו של השף במרכז הרפואי דוד אבוחצירה וצוות מערך המזון.
 
***
 
הפורום המקצועי הוקם בשנת 2010 במרכז הרפואי לגליל על ידי מנהל מערך המזון של המרכז הרפואי לגליל אייל אלמוג, שמנהל אותו מאז:  "מטרת הפורום להכיר בין כל המנהלים ובעלי התפקידים בבתי החולים השונים בתחום הקולינרי ולאפשר תקשורת קלה ומהירה בין החברים.  שיתופי הפעולה בין המנהלים והמפגשים בכנסים תורמים רבות לתהליכי שיפור והתייעלות בשירותי ההסעדה המוגשים בבתי החולים לגיבוש ושיתופי פעולה. אני מנהל את הפורום מאז הקמתו ורשומים בו כבר מעל 60 בתי חולים מכל הסוגים."
"זהו אחד הימים מרגשים ביותר בקריירה המקצועית שלי לראות את כל הקולגות שלי מכל קצוות הארץ  לפעול לביצוע מפגשים מקצועיים והעשרת הידע להכיר מנהלים חדשים ולפעול ולמען שיתופי פעולה ".
"אני קורא לכל מנהל מטבח, שף, מנהל מערך מזון, מנהל הסעדה וכל בעל תפקיד שיש ברשותו מטבח מייצר למאושפזים להצטרף לפורום ולהכיר את החברים בו , לתת ולקבל מידע מקצועי להגיע לכנסים ולהכיר את החברים ולקחת חלק ולעזור לקדם את המטרה לשמה כולנו פועלים, לרווחת שירותי ההסעדה המלונאים למאושפזים במרכזי הבריאות ובתי החולים בישראל.




הרשם חינם לקבלת עדכונים!
דואר אלקטרוני *
שם פרטי *
שם משפחה
תפקיד/מקצוע *

Go Back  Print  Send Page
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים