הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

   
Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
למה לקנות חציל ולהשליך חלקים ממנו לפח?
8/12/15
דיתה שמואלי, שירות מזון+ 

 
 

אחד האתגרים המתסכלים של אוהבי החצילים הוא סילוק הגרעינים שטעמם מוסיף מרירות לתבשיל. יחד עם הגרעינים הולך לרוב לאיבוד גם חלק מבשר החציל העסיסי. חקלאי עין יהב החלו בשיווק זן חדש של חצילים שישים קץ לחפירות בתוך הירק – חציל ללא גרעינים. הזן החדש מצטיין במראה חיצוני מושך, מבנה נאה וצבע שחור מבריק. הוא כבד יחסית, 400 גרם בממוצע לירק, מאחר והוא מלא וגדוש ללא חלל פנימי ריק, כפי שיש בחצילים רבים אחרים. חובבי החצילים, שהתרגלו בעבר להתרחק מחצילים גדולים לאחר שלמדו שיש בהם גרעינים רבים, יוכלו לחזור ולהנות ממלוא תכולתם. החציל החדש של עין יהב גדל בהפריה טבעית. חיי המדף שלו ארוכים במיוחד ומגיעים לשבועיים – כך ניתן יהיה לשמור אותם ולבשל או לטגן בתוך התקופה ללא חשש שהם יתקלקלו.

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים