מבזק  חדשות
 
הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
ק.א שוקולד מרחיבה את פעילותה בשוק ה"ללא תוספת סוכר"
שרות מזון+ 
 

ק.א שוקולד בע"מ, הפועלת בתחום השוקולד וגורמה מזה 16 שנים, מרחיבה את פעילותה בתחום ה"ללא תוספת סוכר". מזה שנים רבות היא משווקת את מוצרי השוקולד האיכותיים של המותג באלאנס, ללא תוספת סוכר, המיוצרת ע"י החברה הבלגית קלינגל, ולאחרונה, גברה על מתחרים מהגדולים בענף וזכתה בזיכיון הבלעדי ליבוא והפצה של המותג הבינלאומי "וירג'יניאס" הספרדית. ק.א שוקולד צפויה להפוך לגורם מרכזי ומוביל בתחום.
שוק ה"ללא תוספת סוכר" הישראלי מגלגל מדי שנה כ-240 מיליון ₪, ונמצא בעליה מתמדת. בארץ חיים כ-450 אלף איש הסובלים ממחלות הקשורות לסוכרת. למספר זה מצטרפים מדי שנה אלפי אנשים אשר מרצונם החופשי מוותרים על סוכר ו/או מוצרים המכילים סוכר וזאת על מנת לשמור על איכות חיים. עופר קדרון ואיל אלטובסקי, מנכ"לים משותפים בק.א שוקולד, צופים כי במהלך שנת 2013 חטיבת "ללא תוספת סוכר" של החברה תהפוך לשחקנית מובילה בשוק הישראלי, "אנו פועלים בשקדנות כדי לספק מוצרי מזון איכותיים לכלל הציבור הישראלי. יחד עם "ורג'יניאס" בנינו סל מוצרים המותאם לקהל הישראלי, ילדים ומבוגרים כאחד. במגוון למעלה מ-20 מוצרים שונים, כגון וופלים, עוגיות מצופות ועוגיות בטעמים (באריזות אישיות או משפחתיות), סוכריות ועוד. אנו משוכנעים כי מי שיטעם ממוצרי המותג יצטרף לקהילה העולמית של צרכני "ורג'יניאס".


 

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...
+ שלח משוב
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים