הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
לראשונה בתחום המזון בישראל
22/2/17
שירות מזון+ 

 
 

המגרש הביתי החדש של עמיר לולויאן בבניין טויוטה, רח' יגאל אלון 65 תל אביב.

איציק בכר


מתגעגעים לשף קונדיטור עמיר לולויאן? סעו לבנין טויוטה ברחוב יגאל אלון 65 תל אביב. זהו בסיסו המקצועי של לולויאן. מאז נסגרה הקונדיטוריה ליליות שאותה הקים יחד עם קבוצת ליליות. הקונדיטוריה  ליליות שכנה בלובי של בית אסיה בתל אביב מול בתי המשפט, הקונדיטוריה הייתה סיפור הצלחה מיידי מרגע שנפתחה.
השילוב בין קונדיטור כישרוני עם אג'נדה מוכחת, מיקום סואן בלב הכרך התל אביבי והלובי הענק והמואר הביאה בין לילה מאות מבקרים ביום, חלקם הגיעו מרחבי הארץ לשמע ההצלחה של המקצוען המוכר והצנוע.  שבע שנים מדהימות של עסק מצליח הסתיימו בטונים צורמים, כאשר בעלי הנכס העדיפו לסגור קונדיטוריה ייחודית בעלת ניחוחות אישיים של עמיר לולויאן ובמקום להכניס סניף של אימפריית ארקפה. כשאני שואל בפעם האלף למה? לולויאן מחריש, לא יודע בדיוק את השיקולים, מעדיף לברך ולהודות על השנים הקסומות האלו ומנסה להעביר את אותה החוויה לקונדיטוריה החדשה שלו.
המקום החדש קונדיטוריית רוסטיק מעוצב ומושקע, בסטנדרטים הגבוהים ביותר.
ריהוט עץ וברזל מחממים את האווירה הקרירה שמשרה הבניין שכולו זכוכית, דלפקי המכר עמוסים במיטב עוגות השמרים, לחמים, בריושים, פאיים ממיטב הבולונז'רי הצרפתי.
מטבח הקונדיטוריה המרווח והמקצועי בנוי לתת שרותי קייטרינג ומגשי אירוח, מחלקת ארוחות בוקר וכמובן חדר הייצור המרכזי שם רוקח לולויאן את מיטב המתכונים עם אותה מחברת עם כריכה קשה, מחברת שיש עליה כבר קילומטראז' של 20 שנים במיטב הקונדיטוריות בארץ ובעולם.

הקונדיטור עמיר לולויאן בן 47, נשוי+2   אשתו יעל עובדת לצידו, יעל היא קונדיטורית ותיקה, לימדה בתדמור 3 שנים והצטרפה לבעלה בשנים של ליליות בייקרי.
לוליאן עלה לארץ עם הוריו בגיל 15 בעקבות הרעת התנאים ליהודים בעכבות המהפכה. בישראל השתלב עמיר כעובד במטבח המוסדי בצמוד לאביו ז"ל שהיה שף באולם אירועים. הוא לא התחבר לריחות הבישול וביקש העברה לקונדיטוריה. תוך זמן קצר התגלה כישרונו בתחום.
"אהבתי את העבודה והתחלתי להעמיק, לקרוא ספרים בתחום, מתכונים רבים שניסיתי ושיניתי.הדמיון עבד והתחלתי להפליג למרחקים". מספר עמיר בנוסטלגיה.
עמיר השתלב כקונדיטור במלון דן תל אביב והתקדם תחת הדרכתו של השף קונדיטור רושל יניב (כיום יועץ של חברת בונז'ור). במשך השנים עבר לולויאן קורסים והכשרות בצרפת ובגרמניה. אחרי שבע שנים טובות ברשת דן הוא נחת במלון שרתון תל אביב והיה שף קונדיטור מוביל ונחשב." המסלול שעברתי היה מדורג וארוך, כל תפקיד בקונדיטוריה עשיתי בצורה יסודית מספר חודשים! וזה החוזק שלי" מתאר עמיר השתקן והצנוע וממשיך: "מוסים, קצפות, שמרים, אפייה, חלבי, פרווה, מטבח הכנות, בישול קרמים, ייצור גלידות, הכול בצורה יסודית, תקופות מסוימות התרכזתי בתחום מחמצות הלחמים, קרואסונים, בריושים ותקופות אחרות בתחום הפטיסרי".


 

הרשם חינם לקבלת עדכונים!
דואר אלקטרוני *
שם פרטי *
שם משפחה
תפקיד/מקצוע *
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים