הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
צניחה במדד מחירי המזון הסיטונאי
24/12/15
דיתה שמואלי, שירות מזון+ 

 
 

מדד מחירי המזון הסיטונאי ירד בחודש נובמבר ב-1.5 אחוזים.  הירידה החדה מסמנת ירידות מחירים חדות בענף המזון שנמצאות בצנרת.
מהשלכה המרכזית לסטטיסטיקה נמסר כי הירידה משקפת בעיקר הוזלה של מוצרי הודו (ב-5.9 אחוזים), מוצרי עוף פטם (ב-13.3 אחוזים), שימורי דגים (ב-7.1 אחוזים), מלפפונים כבושים (ב-2.3 אחוזים), ריבות ומרקחות (ב-1.2 אחוזים), כוספת סויה (ב-2.0 אחוזים), קמח לבן (ב-4.9 אחוזים), סובין חיטה (ב-17.8 אחוזים), לחמניות רגילות (ב-1.1 אחוזים), ביסקוויטים וופלים (ב-2.4 אחוזים), עוגות מוכנות (ב-8.2 אחוזים), מוצרי בצק קפואים (ב-2.1 אחוזים), רטבים (ב-2.3 אחוזים), גרעינים, בוטנים ושקדים (ב-2.5 אחוזים), מזון אחר, כגון: שמרים, חרדל, תבלינים וכו' (ב-1.5 אחוזים) ואבקות וקוביות מרק (ב- 2.4 אחוזים).
לעומת זאת, עלו מחירי שמן סויה (ב-1.6 אחוזים), שמנים שונים, כגון: שמן לפתית ושמן זית (ב-2.3 אחוזים), לחם מיוחד (ב-2.6 אחוזים), ממתקים (ב-2.8 אחוזים) וקפה נמס (ב-1.9 אחוזים).
מדד המחירים  בענף המשקאות החריפים והקלים  עלה בחודש נובמבר 2015 ב-0.5 אחוז.
העלייה משקפת בעיקר התייקרות של יין (ב-1.9 אחוזים), בירה לבנה (ב-1.5 אחוזים) ובירה שחורה (באחוז אחד).
לעומת זאת, ירדו מחירי משקאות חריפים אחרים, כגון: ברנדי וודקה (ב-12.9 אחוזים).


 

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים