הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

   
Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
''מחלבת כפר תבור'' נכנסת לתחום הגבינות הצהובות
27/1/16
דיתה שמואלי, שירות מזון+ 

 

''מחלבת כפר תבור'' שהינה מחלבת פרימיום משפחתית נכנסה לאחרונה לתחום ייצור גבינות צהובות. בעלי המחלבה השקיעו כ-4 מיליון ש''ח במכונות וציוד מקצועי להקמת קו ייצור לייצור, גירוד, פריסה ואריזה של גבינות צהובות.בשלב הראשון תייצר החברה גבינה צהובה חצי קשה 28% באריזות של 200 גר' ו-400 גר' ובמהלך התקופה הקרובה תייצר גם גבינה צהובה 5%, גבינה צהובה 9% וגבינת אמנטל.
שחף טנצר מנכ''ל חב' ''מחלבות תבור'' מציין, שעם הכניסה לתחום גבינות צהובות מרחיבה החברה את מגוון הגבינות
מחלב בקר שמיוצרות ע''י המחלבה.

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים