הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
ספר המתכונים של... דוד המלך
7/09/16
דיתה שמואלי, שירות מזון+ 

 
 

איך מכינים גבינה משרף תאנה? איזה טעם יש לפופקורן תנ"כי? כיצד כותשים נכון אזוב, ולמה הוא משמש? פארק קדומים מארח אחת לשבוע קורס בישול שנתי בעקבות מתכונים הישר מהתנ"ך, בהדרכת ד"ר טובה דיקשטיין – מומחית לשחזור אוכל מקראי.
במהלך המפגשים מתנסים בהכנת דבש חרובים, ליקוט וכבישת זיתים על פי מתכון עתיק, הכנת מאכלי דגן קדומים כמו רקיקים, חביתים וניקודים, גיבון גבינה משרף תאנה, הכנת שמנים מתובלים בצמחי תבלין, פופקורן תנכ"י ומאכלים נוספים מקלי וכרמל ועוד המון.
ד"ר דיקשטיין עוסקת בכל ההיבטים של האוכל הקדום: מזיהוי מוצרי הגלם הנזכרים במקורות, עיבודם למאכל, סמלים אמונות ודעות שנקשרו בהם ועד לערכים תזונתיים ורפואיים על פי אמונתם של הרופאים הקדומים ולאור המחקר המודרני. כל מפגש כולל סיור מודרך בשטחי הפארק, בכל פעם לאזור אחר, בהתאם לנושא החודשי. במהלך הסיור עוברים בין אתרי הפארק, לומדים על מגוון צמחים וחומרי גלם שימושיים, טועמים קצת, מלקטים את המצרכים הנחוצים, ושומעים סיפורים מרתקים ואגדות עתיקות. כל מפגש מסתיים בהכנת ארוחה משותפת בשטח, על פי הטכניקות שנלמדו באותו יום, ובעזרת חומרי הגלם שליקטו המשתתפים ביום הסיור. בסופו של המפגש יקבלו המשתתפים חוברת מתכונים מסודרת, עם כל מה שנלמד באותו יום.

הרשם חינם לקבלת עדכונים!
דואר אלקטרוני *
שם פרטי *
שם משפחה
תפקיד/מקצוע *
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים