הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
ישרקו: מתכון לזניה מפנק ועשיר בגבינות פטה ומוצרלה
4/1/16
דיתה שמואלי, שירות מזון+ 

 
 

עלי לזניה בלגן עם בייבי תרד, פטה עיזים וקרעי
מוצרלה טרייה.

חומרים ל-6-4 מנות:

1 חבילה (500 גרם) עלי פסטה SURGITAL, שהופשרו במקרר כמה שעות או במשך הלילה
2 שקיות (400 גרם) בייבי תרד או צרור תרד תורכי
3  כדורי מוצרלה גדולים קרועים ביד
200 גרם גבינת פטה עיזים מפוררת גס
3 שיני שום קצוצות
עלים מצרור קטן של אורגנו
מלח ופלפל שחור גרוס
2 כפות שמן זית

אופן הכנה:

מחממים תנור במצב גריל עליון ל-180מעלות. מרתיחים מים בסיר גדול וממליחים. כשהמים רותחים קורעים פנימה את עלי הלזניה (הם נקרעים בקלות ומאוד נוחים לעבודה) ומבשלים 2 דקות על להבה גבוהה. מוסיפים עלי תרד ומבשלים דקה נוספת. מסננים את כל תכולת הסיר ומעבירים את הפסטה והתרד לתבנית אפייה גדולה. מוסיפים לתבנית שום, גבינות ואורגנו, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים. מזלפים מעל שמן זית. צולים בתנור 15 דקות עד שהגבינות מבעבעות ומזהיבות. ומגישים חם.

בתאבון!









 

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים