מבזק  חדשות
 
הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
משרד החקלאות: הנחיות שימור פירות וירקות לסיטונאים ולקמעונאים
 
22/2/17
דיתה שמואלי, שירות מזון+ 

 
 

במהלך השיווק הקמעוני חל צורך לעיתים לאחסן פירות וירקות לתקופות קצרות יחסית של מספר ימים בודדים עד שבועיים, וזאת לצורך ויסות מלאים ושימור עודפי תוצרת.
במשרד החקלאות מציעים לאחסן את הפירות הירקות השונים ב- 3 משטרי טמפרטורה שונים בהתאם לדרישות הקור השונות של התוצרת, וזאת לפי הפירוט הבא:
קבוצה 1 - טמפרטורה נמוכה של בין 0 ל-4 מ"צ:
פירות: בעיקר פירות נשירים שונים (תפוח, אגס, שזיף, אפרסק, נקטרינה, משמש, דובדבן, ענבים,  קיווי, אפרסמון), תאנים, תמרים, ליצי, שסק, תות שדה
ירקות: ירקות עלים (פטרוזיליה, שמיר, נענע, כוסברה, רוקולה ועוד), חסה, סלרי, אספרגוס, גזר, ברוקולי, כרוב, כרובית, סלרי, חסה, בצל ירוק או יבש, צנונית, פטריות, שום, תפו"א.

קבוצה 2 - טמפרטורה מתונה של בין 7 ל-10 מ"צ:
פירות: פרי הדר (תפוז, אשכולית, מנדרינה, פומלה, לימון), אבטיח, מלון, אבוקדו, מנגו, גויאבה, רימון, פיג'ואה, פפאיה, פיטאיה, צבר, פסיפלורה, אננס, אנונה
ירקות: עגבנייה, מלפפון, פלפל, חציל, קישוא.

קבוצה 3 - טמפרטורה גבוהה יחסית של בין 13 ל-18 מ"צ:
פירות: בננה
ירקות: בצל, בטטה, בזיל

הערות וטיפים:
* בקבוצות 1 ו- 2 מומלץ להקפיד על לחות גבוהה של 90% - 95% לצורך מניעת איבוד מים והצטמקות התוצרת.
** מומלץ להפריד בין פירות שמייצרים רמות גבוהות של אתילן לפירות הרגישים לאתילן, כגון קיווי, אפרסמון, מלון, אבוקדו ומנגו.
 





 

הרשם חינם לקבלת עדכונים!
דואר אלקטרוני *
שם פרטי *
שם משפחה
תפקיד/מקצוע *
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים