מבזק  חדשות
 
הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
תפוחי אדמה למתחילים
 
24/12/15
דיתה שמואלי, שירות מזון+ 

 
 

מכינים לביבות בפעם הראשונה? זן של תפוחי אדמה מהנגב המערבי יעזור לכם לא לשרוף את הלביבות שתכינו ממנו.
לביבה שרופה הופכת את המאכל האהוב של חנוכה לחווית אכילה מתסכלת מבחינת המראה והטעם. ומשאירה בצלחת לביבות שחומות שמרביתנו לא מעוניינים לאכול.
אולם האשם אינו בהכרח הטבח, אלא בתפוחי האדמה בהם השתמש. הסוד בהכנת לביבה מוזהבת ויפה לחנוכה מתחיל בבחירה נכונה של תפוח האדמה כך שיתאים ליעודו. זני תפוחי האדמה נראים דומים למי שאינו איש מקצוע,
אך יש ביניהם הבדלים.
בחבל מעון בנגב המערבי, נשתלו זנים המתאימים בעלי אחוז גבוה של חומר יבש, המסייעים גם למלבבי לביבות לא מקצועיים לבצע את הטיגון בקצב נכון ובסוף התהליך מספקים את המראה הרצוי. הם שומרים בתהליך הטיגון על המרקם הטבעי ולא הופכיים לבוציים או קמחיים.

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים