הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

   
Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
שוברים מיתוסים מעולם הבישול בשרונה מרקט
18/5/16
דיתה שמואלי, שירות מזון+ 

 
 

השף מאיר אדוני והקונדיטור מיקי שמו מגיעים לשוק האוכל שרונה מרקט כדי ללמד את המבקרים כיצד לבשל עם חשיבה בריאה ולהשאיר את השמן מחוץ למטבח.
המבקרים בשרונה מרקט ייחשפו לסודות מהמטבח האיטלקי: ישבר המיתוס שיש צורך להרתיח מים לפני הכנת פסטה ויוצגו דרכים לזירוז הכנת הפסטה עם חיסכון בכלי מטבח בעת ההכנה. עוד ילמדו בהדרכות איך להכין ביצים ללא שמן ועם זאת להגיע למראה מנות מושלם, איך משפרים את מנות האורז בלי להסתבך עם כמויות נוזלים וזמני הערבוב, וכיצד מכינים במהירות כמויות גדולות של פופקורן דיאטטי לכל המשפחה. המבקרים יוכלו ללמוד גם כיצד להפיק את המירב מהמיקרוגל הביתי ולבשל בעזרתו מנות מגוונות, ויתקיימו הדגמות לשימוש מקצועי במעבדי מזון, קולפנים, סכינים וקוצצי ירקות.

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים