מבזק  חדשות
 
הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
מתכוני השף אביב משה - סלטי אחלה, שטראוס
11/1/17
דיתה שמואלי, שירות מזון+ 

 
 

שלושה מתכונים טעימים בריאים וטרנדיים פרי של שיתוף פעולה בין השף אביב משה וסלטי אחלה של שטראוס.
קלים להכנה, פשוט לסדר בשכבות בתוך באן (לחמניה מאודה) או טורטיה ולאכול בתאבון..

באן שווארמה טבעוני עם טחינה

1 לחמניית באן
טופו חתוך לרצועות מקפיצים יחד עם הבצל ומוסיפים תבלין חוואיג' (תבלין שווארמה)
2 עלי חסה
2 מלפפון כבוש פרוש דק
חצי בצל צרוב במחבת עם שמן זית
להגיש עם טחינה מלמעלה


באן בריאות שניצל פטה עם סלט כרוב אדום

1 לחמניית באן
 2 פרוסות שניצל פטה – גבינת פטה פרושה טבולה בקמח , ביצה ופירורי לחם, מטוגן בשמן עמוק.
2 כפות סלט כרוב אדום במיונז
2 כפות סלט פלפלים קלויים 
חופן זיתי טאטוס מגולענים
4 עלי רוקט
4 עלי אורגנו



טורטיה ראפ סביח בחומוס וטחינה

1 טורטייה
1 כף חומוס 
1 כף טחינה 
1 ביצה קשה (6 דק' במים רותחים)
2 פרוסות חצילים מטוגנים
חצי לימון כבוש פרוש
חופן בצל ירוק
חופן  צנוברים
חופן גרגירי חומס לוהטים
וינגרט פלפל שיפקה – מורכב משיפקה קצוצה, בצל סגול קצוץ, שמן זית, פטרוזיליה, גרידת לימון,מלח ופלפל.
ולהוסיף פלפל אדום קלוי


מתכון להכנת באנס ביתיות (כ-10 לחמניות)

200 מ"ל (1 כוס) מים חמים (לא רותחים, כ-45 מעלות)
10גרם שמרים יבשים
50 גרם (1/4 כוס) סוכר
420 גרם (3 כוסות) קמח לבן
1 שקית אבקת אפיה
50 מ"ל (1/4 כוס) שמן סויה
1/4 כפית מלח
+ מניחים בקערת המיקסר (או קערת ערבוב גדולה) את המים עם השמרים והסוכר ומערבבים עד שהסוכר נמס. משהים כ-5 דקות עד שמתחילה תסיסה בקערה
+ מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ולשים במהירות נמוכה כ-5 דקות. מוסיפים את השמן והמלח ולשים במהירות בינונית עוד כ-10 דקות עד שמתקבל בצק רך, מבריק ונעים למגע.

+ מכסים את הבצק בניילון נצמד ומניחים לתפוח במקום חמים שעה וחצי עד שעתיים, עד שהוא יותר ממכפיל את נפחו.
+ מוציאים אוויר מהבצק ומחלקים אותו ל-10 חלקים שווים. מגלגלים כל חלק לכדור על משטח נקי ויבש (לא מקמחים) ומניחים לתפוח כ-5 דקות.
+ מחממים מים בסיר אידוי עד שהם רותחים. מעבירים את הלחמניות לסיר האידוי (רצוי לרפד את שושנת האידוי בנייר אפייה) ומאדים בדיוק 9 דקות עד שהלחמניות תפוחות. מוציאים מהסיר ומעבירים לרשת לקירור.


























 

הרשם חינם לקבלת עדכונים!
דואר אלקטרוני *
שם פרטי *
שם משפחה
תפקיד/מקצוע *
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים