מבזק  חדשות
 


 
Wine Israel


מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
סקונס – באדיבות של השף קונדיטור טל האוזן
25/1/17
דיתה שמואלי, שירות מזון+

 
 

מתכון ל-15 יחידות סקונס

מצרכים:

250 גר קמח
14 גר אבקת אפיה
45 גר סוכר
60 גר חמאה קרה
1 ביצה
75 גר רוויון
צימוקים לפי הטעם



אופן ההכנה:

בקערת מיקסר מערבבים בעזרת וו גיטרה את הקמח, סוכר, אבקת אפיה וחמאה עד לקבלת פירורים קטנים.
לאחר מכן מוסיפים את הרוויון והביצה לתערובת הקמח ולשים עד קבלת בצק. מוסיפים את הצימוקים ולשים מעט עד לקבלת בצק אחיד.

עוטפים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לו מנוחה של 20 דקות.

לאחר 20 דקות מוציאים את הבצק מהניילון ומרדדים אותו בעזרת מערוך לעובי של כ-3 סמ.
בעזרת חותכן, קורצים מהבצק עיגולים, מורחים אותם בביצה ונותנים להם מנוחה של כ-10 דקות.

אחרי 10 דקות, אופים את הסקונס ב-170 מעלות בתנור טורבו כ-10 -15 דקות או עד קבלת צבע זהוב.

 

 
 

הרשם חינם לקבלת עדכונים!
דואר אלקטרוני *
שם פרטי *
שם משפחה
תפקיד/מקצוע *
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון

 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 

ספר דיגיטלי, מגזין דיגיטלי,
קטלוג דיגיטלי, חוברת דיגיטלית

דיגיטלר
המרת חוברות לתצורה דיגיטלית
http://www.digitaler.co.il
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים