מבזק  חדשות
 

 
Wine Israel


מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
 מזון+ מתכונים
הארוחות המפורסמות בעולם
שתי ארוחות היסטוריות – בהפרש של מאה שנה - הטביעו את חותמם על הקולינריה העולמית, ונותרו חקוקות בזיכרון הגסטרונומי; זאת של שף מארי אנטונין קאר, וזאת של שף ג'ורג' אוגוסט אסקופייה. שף מיקי ניר...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

גיל הורסקי על החדשנות של מילקה וטוברלרון
לגיל הורסקי יש כנראה את אחד התפקידים המרתקים בעולם- ניהול החדשנות הגלובלית של תחום השוקולד בחברת מונדלייז- חברת השוקולד הגדולה בעולם, המייצרת ומשווקת את מותגי השוקולד מילקה, טובלרון, קדבורי....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

ישראפוד 2016; ככה זה היה
תערוכת המזון והמשקה ישראפוד התקיימה בחודש שעבר בגני ובה נטלו חלק מיטב יצרני המזון והמשקאות בישראל, אשר הציגו את מיטב החידושים מהארץ ומהעולם בתחום המזון והמשקאות, לצד חידושים בציוד וטכנולוגיות...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

טוֹב שֵׁם מִשֶּׁמֶן טוֹב קהלת ז, א
באדיבות יד מרדכי טיפים לבחירת שמן זית איכותי: 1. סוג השמן: ודאו כי על תווית הבקבוק מצוין כי מדובר בשמן מסוג כתית מעולה אשר הינו השמן האיכותי ביותר מבחינת ערכים בריאותיים, טעמים וארומות...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

בטיחות מזון
מסעדה ותיקה, מוסד מוכר בעיר. התפתחה וגדלה עם השנים וצברה לעצמה מאגר לקוחות גדול עם השנים. בזכות הטעם ושימור המסורת כבר שלושים שנה. כשרק התחילה המסעדה השף היום היה נער צעיר שעזר לאימא להכין סירים...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

תקינה חדשה למזון
מייצאים מזון לחו"ל? כדאי שתכירו את התקינה החדשה באירופה ובארה"ב, שנכנסת לתוקף ממש בימים אלה יעל אביטל הנדסת מזון תוויות מזון נותנות מידע חשוב לצרכנים על תוכן המוצר, הערכים התזונת....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

10 הטעויות הגדולות שאטלקי לא יפול בהן
10 הטעויות הגדולות שאטלקי לא יפול בהן השף רוברטו באסי, "אקדמיה ברילה", פארמה 1 קפוצ'ינו במהלך הארוחה?! קפה וקפוצ'ינו הם גאוותה של איטליה בעולם. אלא שאיטלקים לוגמים אותו בבוקר, עם מאפה בוקר....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

אגסים אמריקאים
לרגל תחילת עונת האגסים ולקראת יום הסוכרת הבינלאומי, שצוין החודש, כמה דברים שלא ידעתם על היתרונות הבריאותיים של הפרי הכי מדליק, שהתגלה במחקר כיעיל למניעת סכרת מסוג 2 ויתר לחץ דם בשלבים המוקדמים....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

מונחים ביין שכדאי שחובבי יין (ולא רק) יכירו
מונחים ביין שכדאי שחובבי יין (ולא רק) יכירו במונחי שפת היין משתמשים גם אנשים רגילים, וגם כאלה המגדירים עצמם כמומחי יין. בחירת היין המתאים לכם תוקל אם תדעו להשתמש נכון במילים הנכונות והמתאימות ...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

כנס בטיחות המזון
כנס בטיחות המזון חברת 'מבט' ערכה לאחרונה את כנס בטיחות המזון הראשון בארץ של ענף ההסעדה בישראל. הכנס המקצועי עסק במצב בטיחות המזון כיום עם מבט לעתיד, ניהול סיכונים, מניעת הרעלות, בטיחות מזון...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

מערכת בקרה בזמן אמת
המטרה: לקבל מידע עדכני על ההוצאות של אגף המזון. מדובר בעצם על אפשרות אמיתית לחיסכון משמעותי בעלויות מזון ומשקאות ועלויות כוח אדם. האמצעי: מערכת בקרה בזמן אמת - ולא בדיעבד - ככלי לקבלת החלטות...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

קולינריה ישראלית משובחת בקרואטיה
חברי איגוד השפים הישראלי שבו לאחרונה עטורי מדליות ודיפלומות ממסע קולינרי בקרואטיה הקרה. נציג מזון+ היה שם והוא מדווח ישראל פרקר www.winesisrael.com המיניבוס הקטן התמלא בהמון מזוודות, בשפים....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

שמן הקוקוס: כוכב עולה או גימיק אקזוטי?
יש המשבחים אותו ומקנים לו יתרונות בריאותיים של "מזון על" ויש אומרים שהוא אף מסייע בתהליך ההרזייה ושריפת השומן בגוף. האם מדובר בתרופת פלא בטעם טרופי או שבעוד גימיק טרנדי חסר ביסוס? ליטל פיינגרץ...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

ממה הם מ-פ-ח-ד-י-ם?
למה עדיין שפים חוששים משיטת הסוביד? מסתבר שלמרות הנסיקה בפופולאריות של השיטה, עדיין יש לא מעט מכשולים וטעויות הנעשות ע"י חלק מהשפים ובכך גורמים לחשדנות ואי-אמון בשיטה. לפניכם עצות מבעל ניסיון...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

רעבים בישראל
נתון: ישראל היא מדינה שבה 18.8% מן המשפחות חיות בעוני | התוצאה: כמעט כל משפחה חמישית מוגדרת כמשפחה ענייה | המציאות: מאות אלפי ילדים ומבוגרים סובלים מהעדר ביטחון תזונתי...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

כל האמת על נוגדי חמצון
מיץ הרימון מכיל את הכמות הגדולה ביותר של נוגדי חמצון והוא נפלא כתוספת של נוגדי חמצון באופן יומיומי. לפניכם כל התובנות סביב השאלה: למה כוס מיץ רימונים הוא בדיוק מה שאתם צריכים בחורף...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

פסח במאפיות ובקונדיטוריות
ימים ולילות של עבודה במאפיות ובקונדיטוריות בהכנות לקראת הפסח, כולל ניקיונות, צחצוחים, הגעלת כלים וייצור מאפים כשרים; אם לא שברו אותי, אז בהחלט חישלו. ובצד החיובי סיפקו לי מידע רב, אשר אני...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

עשרת הכללים לבטיחות המזון במטבח
הסיכון העיקרי בהפעלת מטבח המסעיד המונים הוא גרימה להרעלת הסועדים ע"י הגשת מזון לא נקי/מקולקל. מקרה של הרעלת מזון יפגע קשות במוניטין, יפגע בהכנסות יוטלו קנסות ואף יכול להביא לסגירת העסק....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

עם יינן ויינות יקב שילה
שילה מוזכרת במקרא כבירת שבטי ישראל, שסביבה היו נטועים כרמים. בספר שופטים מסופר על בני שבט בנימין שחטפו את בנות שילה אשר חוללו בכרמים. באותו מקום היסטורי הוקם יקב שילה בשנת 2005 והענבים לא...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

הקייטרינג בעיר הבה"דים: חלם זה כאן
חברת הקייטרינג שולץ איימה להפסיק להאכיל אלפי חיילים בעיר הבה"דים החדשה בנגב, מחוסר כדאיות כלכלית. מה מסתתר מאחורי הסכסוך המתוקשר? וממה נובעים כשלי התכנון והביצוע? שף מיקי ניר ...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

מלצר, יש עובש במאפה שלי
יש פתאום עובשים במוצרי המאפה – או אפילו המוקפאים שלכם? מוחזרת לכם סחורה מן הסניפים? אז על מה יש להקפיד? יעל אביטל – הנדסת מזון אל תאשימו את הסניפים, הם לא אשמים. אתם דאגתם לספק להם...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

אלרגנים והמטבח המקצועי
אלרגיות שונות למזון הינן תופעה די שכיחה בציבור. מסתבר שכ- 2-5% מאוכלוסיית הבוגרים ו- 6% מאוכלוסיית הילדים סובלים מאלרגיות שונות למזון. אנשים אלה זקוקים למידע אמין ומדויק לגבי ההרכב התזונתי של ....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

שומרים לכם על הניקיון במטבח
חברת "קלקליף בשער הנגב בע"מ מתמחה בעיבוד, קילוף וחיתוך של ירקות ומאפשרת הקלה בעומס העבודה השוטפת במטבח. יערית טרבלסי כל בעל עסק מתחום המזון, יודע שעבודת המטבח היא עבודה שטומנת בחובה עבודות הכנה....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

מגה, הסוף.
יש פה רשת עם פוטנציאל גדול, רשת עם 127 סניפים, רבים מהם ממוקמים בערים ובמרכזי קניות, למעשה אין בארץ רשת דומה השוכנת במיקומים נחשקים כאלה....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

בשר מעובד ושאר התוספים
ארגון הבריאות העולמי ה-WHO הכריז לאחרונה שבשר מעובד מסוכן לבריאות לא פחות מסיגריות, מאבסבט ומאלכוהול - ומעלה את הסיכון לחלות בסרטן. במאמר זה נבחן מה אומרות ההמלצות, ומהן האפשרויות לצריכה....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

מספר עמודים: 10
הקודם    1 2  3  4 5 6   הבא   
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 


 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 

ספר דיגיטלי, מגזין דיגיטלי,
קטלוג דיגיטלי, חוברת דיגיטלית

דיגיטלר
המרת חוברות לתצורה דיגיטלית
http://www.digitaler.co.il
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים