מבזק  חדשות
 

 
Wine Israel


מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
 מזון+ מתכונים
ניהול מזון: זה לא חלטורה
למרות שבענף המזון והמשקה מסתובב כסף גדול, הרי לא אחת מתנהלים העסקים בתחום בגישה חלטוריסטית, ללא בקרה פנימית מסודרת, בלי ביקורת שיטתית ועקבית. לפניכם כללי ברזל ל בקרה (וגם ביקורת) בתחום מזון ומשקאות...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

שיווק דיגיטלי
כולם מדברים היום על פרסום דיגיטלי. הגדולים אפילו משתמשים בו. אבל האם כל זה מתאים לעולם המזון? איך הוא הגיע אלינו? מה זה? כדאי לנו להיות שם? שולי חן במהלך שנות ה-90 של המאה הקודמת פרץ לעולמנו בבת...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

טרנספר לשומן טראנס – האומנם?
החלטת מינהל המזון והתרופות האמריקני לדרוש מיצרני המזון בארה"ב להפסיק כל שימוש בשומני טראנס בתוך 3 שנים – עוררה סערה גם אצלנו. מה ההשלכות הצפויות על ענף המזון הישראלי? מאת: יעל אביטל...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

טעויות של טבעונים
רוצים להפוך לטבעונים? החלטתם להוציא את כל המוצרים מן החי מהתפריט? לפניכם 5 טעויות תזונתיות קלאסיות של טבעונים נורית רייכמן ..דיאטנית קלינית B Sc, סטודיו C 1. שימוש מוגזם במלח ורוטב...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

מזון ומשקאות - רעה חולה?
רוב בתי המלון לא יודעים עד כמה הם מפסידים (או לא מורווחים) מתחום מזון ומשקאות. לכן השאלה הנשאלת – האם כדאי בכלל להפעיל מערך שכזה במלון עם כנסים? האם להעביר את הפעילות למיקור חוץ? שף מיקי ניר...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

תוססססס...
שוק הבירות שוב תוסס, לאחר ששר האוצר משה כחלון הודיע לאחרונה על הפחתת מס הקניה על משקאות אלכוהוליים שנמכרים בישראל, בדגש על בירה. המס על הבירה הופחת וכך גם המס על משקאות משכרים....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

סטייק, בקצה המזלג
כל מה שרצית לדעת על בשר בקר, על סוגיו וזניו השונים. סקירה בסיסית, על קצה המזלג...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

החיידק ידידו הטוב של האדם?
החיידק ידידו הטוב של האדם? החיידקים הפרוביוטים הם חיידקים טובים שלמעשה נלחמים בחיידקים ה"רעים" או בהשאלה מוכרת מתחומים אחרים "האויב של האויב שלך הוא הידיד שלך". ליטל פיינגרץ דיאטנית...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

מהפכת החלב
חברת 'קמיליה שיווק בע"מ' השיקה לאחרונה תחליף חלב, "קרם קפה", שמהווה פריצת דרך משמעותית בתחום. המוצר מהווה אלטרנטיבה מושלמת לרגישים ללקטוז, לנמנעים מצריכת חלב מן החי ולאוהבי החלב שמחפשים אלטרנטיבה

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

ירוק עולה
הצבע הירוק מתקשר לצמיחה חדשה ואנרגיה תוססת. אצל הסינים, מייצג הצבע הירוק את אלמנט העץ, ואחראי על הכבד, כיס המרה והעיניים. בטבע, הירוק מסמל התחלה חדשה, צמח שנובט הוא תמיד ירוק....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

העולם (לא) שייך למבוגרים
הנתונים הסטטיסטיים מצביעים על גידול דרמאטי באוכלוסיית גילאי 60+ בעולם ובישראל. מדובר בקהל יעד מיוחד מבחינת צרכי התזונה. האם תעשיית המזון הישראלית נותנת מענה לצרכיה של קבוצת 'הגיל השלישי'? ספק רב....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

2015: מה שהיה ומה שיהיה
עם כניסתה של השנה האזרחית החדשה, מסכם מזון+ את המציאות שאליה נקלע ענף המזון הישראלי ב-2014 ומביא תחזית לשנה החדשה שבה נכנס לתוקפו חוק המזון, הראשון מסוגו בעולם. "חוק המזון משנה את כללי המשחק...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

אוכל, קדימה אוכל
הסעדה בבתי מלון היא תורה בפני עצמה. על השף לקחת בחשבון כי חוויית הנופש איננה שלמה בלי הסיפוק הגסטרונומי. לפניכם מספר כללים יסודיים, מתוך ניסיון אישי...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

היתרונות של ירקות ירוקים ועשבי תיבול
הצבע הירוק מתקשר לצמיחה חדשה ואנרגיה. אצל הסינים, מייצג הצבע הירוק את אלמנט העץ, ואחראי על הכבד, כיס המרה והעיניים. בטבע, הירוק מסמל התחלה חדשה, צמח שנובט הוא תמיד ירוק. אם יצא לכם לעשות פיקניק...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

אלו הם חיי השף
50 טעמים של בישול, או: מה עליך לצפות כאשר הנך בוחר להיות שף...? תובנות מהניסיון האישי של שף מיקי ניר....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

טבחים: דרושים בלבד
השפים הפכו לסלבריטאים. יש מהם בישראל די והותר. אך מה עם הטבחים הפשוטים, אלה שמזיעים מאחורי הסירים, שמקלפים תפוחי אדמה, שקוצצים סלט? המחסור בהם קריטי. בסך הכול חסרים למשק הישראלי מדי שנה כ...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

טיפים למסעדן
ממחקרים רחבי היקף שערכה יוניליוור פוד סולושיינס העולמית, עולים מספר טרנדים בכל הנוגע לצריכת מזון מחוץ לבית. מן הטרנדים עולה כי הסועדים מייחסים, בין השאר, חשיבות רבה לכל הנוגע לאיכות, תמורה ובריאות...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

מי הנדס את העגבנייה שלי?
בעוד שיצרני המזון במדינות האיחוד האירופי נדרשים לסמן כל מוצר שכולל רכיבים מהונדסים גנטית, הרי שאצלנו, בישראל, אין כל חוק בעניין. העסק פועל מתחת לרדאר. על הנושא מופקדים משרדי החקלאות והבריאות...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

העובדים מתבקשים לחדר האוכל
נכון שזה לא זול, נכון שזה לא מתאים לכול עסק. אבל מדוע בכל-זאת משתלם למעסיק לממן את ארוחת הצהריים של העובדים?

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

מי צריך בכלל מטבח משותף?
הרעיון פשוט ויעיל: הקמת מטבח מרכזי אזורי, שיהווה מוקד של שיתוף עבור מספר מטבחים מוסדיים (של בתי מלון, למשל), הממוקמים באותה הסביבה. לפניכם כאן תוכנית אופרטיבית, שלב-אחר-שלב, להקמת המיזם שעשוי לחסוך...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

לא מלקקים דבש
בענף הגלידה –מלקקים את הפצעים; לא די שמדובר בענף קשה ותחרותי מאוד, אלא שבחודשים הראשונים של השנה, חלה דווקא נסיגה במכירות. עוד עולה כי אחת מכל 4 גלידריות הפועלות בארץ נמצאת בסיכון גבוה ובסכנת סגירה..

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

בריא יכול להיות גם טעים?
שיהיה בריא אבל גם טעים - זו כיום הציפייה של הצרכן מתעשיית המזון. הצרכן אינו מסתפק עוד במזון בסיסי ובריא, הוא רוצה גם ליהנות ממנו ועל כך שוקדים חוקרים ומדענים בכל רחבי העולם. בעיות של השמנת יתר ו...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

מה תשתו, בבקשה?
הזמנת יינות במסעדה, או בקנייה בחנות, מהווה לא אחת מכשלה ומבוכה למזמין. האם לבחור ביין עפ"י צבעו? או עפ"י מחירו? או עפ"י המלצת המלצר/המוכר? או עפ"י המלצת חברים? עורך מדור היין של מזון+ מנסה לעשות...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

המצאות עם טעם
קרוטונים עגולים מופחתי קלוריות, נקניקיות טבעיות, חומוס מועשר בסיבים, בייגלה שטוחים, ממתיק טבעי מתוק פי 350 מן הסוכר- אלה הם רק כמה מן הפיתוחים והחידושים שהציגה תעשיית המזון הישראלית בשנה החולפת....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

המזון מחוץ למלון
תחום מזון ומשקאות (מזומ"ש) בבתי מלון עובר בשנים האחרונות שינויים ותהפוכות ובעיקר חווה ביצועים נמוכים מבחינה כלכלית. בבתי מלון גדולים הבעיה אינה קריטית (לדעת מנכ"לי בתי המלון) כי ההכנסות מתחום ....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

מספר עמודים: 10
הקודם    1 2 3  4  5 6 7   הבא   
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 


 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 

ספר דיגיטלי, מגזין דיגיטלי,
קטלוג דיגיטלי, חוברת דיגיטלית

דיגיטלר
המרת חוברות לתצורה דיגיטלית
http://www.digitaler.co.il
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים