מבזק  חדשות
 

 
Wine Israel


מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 

 

אימפרה, אימפריה
אימפרה, אימפריה חברת "דברים טובים סגל" מציעה מגוון עשיר של תה ירוק וחליטות פרי רחל לרנר חברת דברים טובים סגל מייבאת לישראל מזה כ-20 שנה את מותג התה הידוע "אימפרה" מסרי לנקה (צילון לשעבר). סדרות ת

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

הקשר בין תזונה לסרטן
זה שנים רבות נחקר הקשר בין תזונה לסרטן. מאמרים וספרים רבים מביאים עדויות למצבים הקושרים תזונה לתחלואה בסרטן. מהזווית שלי כטכנולוגית מזון, אנסה גם אני לבדוק את הקשר ואיך צריכת או אי צריכת מזונות שונים

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

הוברמן - סיפור בצנצנת
הוברמן - סיפור בצנצנת את האריזות שלהם תמצאו בכל תחום בחיים; בסופרמרקט, בבית הקפה, על המדף בבית המרקחת, או אצל מעצב השיער והקוסמטיקאית.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

תערוכת IBA 2018, יומן מסע
שליח מזון+ ביקר בתערוכה הגדולה והמובילה בעולם בתחום האפייה והקונדיטוריה, ומביא כאן דיווח מקצועי מפורט, המתובל בחוויות אישיות, שמתארות את האווירה המדהימה בתערוכת IBA אשר כללה 1375 מציגים מ-50 מדינות.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

יאללה, בלאגן
"תעבדו נקי" - עומד וצועק השף המוכר במרכז הפריים לטבחים המיוזעים שרצים ורצים כדי להספיק, ואז נשלפות המגבות ומשטח העבודה מקבל ניגוב של כל הלכלוך. נשמע מוכר? זה מה שאנחנו רואים כמעט בכל תכנית בישול בטלו

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

"המאסטר שף" של מקומות העבודה
חברת ISS קיימה תחרות שפים של מקומות עבודה, זו השנה השלישית, בקונספט בריאותי. המנה המנצחת: פילה סלמון במרינדת דבש הדרים על קרם תפוחי אדמה

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

3 ארוחות שגם קל להכין וגם לא עושות חור בכיס
מתכונים למאפינס, סלט פסטה ושניצל תירס יעזרו לכם להרגיש שבעים בלי לחרוג מהתקציב. כך עושים זאת נכון ובריא

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

ביס לקנאביס
ענף המזון העולמי נערך לעידן שילוב מרכיבים של הקנאביס בתעשיית המזון. הקנאביס, כך טוענים מומחים, יסייע בין השאר להארכת חיי המדף של מוצרי מזון. חיים פלטנר

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

על הפנים
מהם סוגי המזון הגורמים לפצעונים? האם ייתכן שהתרופה נמצאת על הצלחת שלך? מקצת מהמיתוסים מאחורי השפעת המזונות שאנחנו אוכלים על מצב עור הפנים. ננסי ירחי

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

הספין מאחורי בג"ץ תנובה
הרפתנים טוענים כי שר האוצר מתקשה להתמודד עם בג״צ תנובה ולכן גורר את הרפתנים לעין הסערה. מתחקיר השוואתי הם טוענים כי פער התיווך במוצרים המפוקחים עומד על 317%, ומרקיע לכדי 1052% - במוצרים הלא מפוקחים

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

טיפ - בעברית זה תשר
אצלנו בישראל מקובל שבסיום כל ארוחה במסעדה הלקוח מוסיף 'טיפ' של יותר מ-10% למלצר/ית. למה? כי השרות היה אדיב במיוחד? לא. כי הסועד יודע שבעצם הוא מחויב בתשלום שכרה של המלצרית. שף מיקי ניר

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

דרך הלחם של טל סאסי
שיחה צפופה עם השף-קונדיטור המוכשר, שמפתח את המתכונים הייחודיים שלו במאפיית 'ברדו' באזור התעשייה פולג, נתניה. איציק בכר

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

"את התלונות בנושא יוקר מוצרי המזון יש להפנות בראש ובראשונה לממשלה"
כך טוען דן פרופר, יו"ר קבוצת אסם, בראיון מיוחד למזון פלוס. לדבריו, ל-30% ממחיר מוצרי אסם שנמכרים לצרכן אחראית הממשלה. "מדובר במע"מ, מכסים, מיסים עירוניים וארנונות שונות - דבר שאין לו אח ורע בעולם."

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

לא רק תה ואורז
סטארבקס וקבוצת עליבאבא יוצרות שותפות אסטרטגית כדי לשנות את חוויית הלקוח בענף הקפה בסין; כולל שירות משלוחים ללקוחות הסיניים והקמה משותפת של סניף סטארבקס וירטואלי

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

נפגשים בלובי
הלובי שבמלון מהווה מרכז למפגש, מנוחה ובילוי לאורחי המקום. האם ניתן להפוך אותו גם למרכז רווח? האם הוא יכול להוות מעין מסעדה, או בית קפה?

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

סלט 'מנשיה' מתכון ל-6 סועדים
סלט 'מנשיה' מתכון ל-6 סועדים

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

כבוד השף איציק ידגר
בן 56, נשוי + 3, שף ראשי במלון דן פנורמה תל-אביב

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

נתיב השוקולד של יונתן וקסלר
זהו סיפורו של יונתן וקסלר, שף-קונדיטור של חברת 'השלושה' שעוסקת בייצור, ייבוא ושיווק של חומרי גלם איכותיים לתעשיית המזון בכלל ולתחום האפייה בפרט. פגישה עם איש מקצוע שכל היום טועם שוקולד ו...גלידות

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

חגיגה מקסיקנית ביתית
מקסיקו היא מדינה צבעונית, תוססת ומיוחדת שבה התפריט הקולינרי הוא חלק בלתי נפרד מהתרבות המקומית. אבל איך מכניסים אותו למטבח כאן בישראל? הנה כמה הצעות לחגיגה ביתית בלתי נשכחת

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

איך לשמור על תחושת שובע לאורך כל היום?
שמירה על תחושת שובע היא תנאי למשקל גוף תקין ואיכות חיים טובה יותר. אבל איך משיגים את התחושה הנשחקת ומה אפשר לעשות בשביל להרגיש שבעים ומרוצים? הנה 7 טיפים ליישום מיידי

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

לחיים! שלושה יינות מומלצים לארוחת החג בקיץ הישראלי
אספנו עבורכם שלושה סוגים קלילים וקרירים של יינות המותאמים לקיץ; יין גוורץ, יין מוסקטו מבעבע ויין Vision

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

אוכל בגאורגיה - להתכונן מראש?
רוב המאכלים המסורתיים בגיאורגיה ייראו לכם מוכרים אבל אין תחליף לטעם המקורי. מתכננים להגיע רעבים לחופשה? הנה כל מה שכדאי לכם לדעת

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

מתכון לחלה מתוקה לראש השנה
המתכון מעניק חלה נהדרת, קלאסיקה לראש השנה. אפשר להפיק ממנו שתי חלות חגיגיות, או חלה אחת ארוכה מאוד ומרשימה שתמלא את שולחן החג.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

מתכון למרק עוף מסורתי לסעודה חגיגית
כמו אמי, גם אני מעמידה סיר גדול מהמרק הקלאסי והאהוב הזה, בתקווה שיישאר להמשך השבוע. מתוך ספר "100 המתכונים של חגי ישראל" - מאת אורה קורן

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

סלט שורשים קל לסעודת החג
הנה לפניכם מתכון פשוט לתוספת לארוחת החג מתוך ספר "100 המתכונים של חגי ישראל" - מאת אורה קורן

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

מספר עמודים: 40
הקודם    1  2  3 4 5   הבא   
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 


 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 

ספר דיגיטלי, מגזין דיגיטלי,
קטלוג דיגיטלי, חוברת דיגיטלית

דיגיטלר
המרת חוברות לתצורה דיגיטלית
http://www.digitaler.co.il
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים