ברון או.קיי ערכה יום עיון למקצועני הענף

 

 

ברון או.קיי ערכה החודש יום עיון בנושא "אוכל בריא - בישול ירוק". יום העיון כלל סדנת בישול בקומביסטימרים CONVOTHERM בהם הודגמו מגוון בישולים באדים וללא שמן תוך חסכון של 30% בצריכת אנרגיה, מים ומשאבים. הקומבים של קונווטרם מצוידים כסטנדרט בידיות אנטיבקטריליות (מונעות חדירת בקטריות לאוכל) וכאופציה במנדפים אינטגרלים (מונעים פיזור אדים ועשן) החוסכים הצורך בהתקנת מנדפים יקרים. בסדנא הודגמו חידושי ROBOT COUPE וביניהם קוצצי ירקות עם התקן "ראש פירה" המאפשר הכנת 10 ק"ג פירה תוך 2 דקות בלבד ומכונת מיץ ללא דוחפן המפרידה מיץ לקנקן וקליפות וחרצנים למיכל אשפה במהירות שיא. כמו כן הודגמה עגלת בישול RIEBER המאפשרת בישול פרונטאלי בזכות מנדף אינטגראלי. משתתפי יום העיון כללו מתכננים, תזונאים, כותבי מתכונים, שפים, מנהלי מטבח ובעלי עסקים מתחום המזון.

 


 

הירשם עכשיו לניוזלטרים של מזון+
קצר, ממצה, איכותי, חינם - אצלך במייל

דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
   
   

 

  


+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...
+ שלח משוב