הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
טרי על המדף...
27/10/16
דיתה שמואלי, שירות מזון+ 

 
 
 

ג'רמי גורמה
אינה פארמנ'ס


תערובות התיבול של אינה פארמנ'ס עשויות בעיקר מרכיבים טבעיים, ללא מונוסודיום גלוטומט ועם מקסימום טעם, רק לפזר את התערובות על המנה ולהנות מאוכל טעים ועשיר בשניות. תערובות התיבול בסדרה כוללים טעם לכל מנה: תערובת למנגל, שום ועשבי תיבול, לימון ופלפל שחור, רוזמרין וזיתים,תבלין קאג'ון, לדג, לעוף ולירקות ועוד. יש תערובות לתיבול מושלמת לתפוחי אדמה קריספיים, תערובת מסאלה שתתן לכם את הטאץ' ההודי, תערובות לעוף ולדג שפשוט מוסיפים ישירות.

-----------

פסטה נונה
רביולי במילוי 4 גבינות וסלק


חב' 'פסטה נונה' המתמחה בייצור פסטה טרייה מצוננת משיקה מוצר יחודי ובלעדי בשוק-  רביולי במילוי 4 גבינות וסלק. הרביולי במילוי 4 גבינות וסלק מיוצר בפס ייצור חדשני שנרכש מחברה איטלקית עם טכנולוגיה המדמה עבודת הכנה ביתית של מוצרי רביולי וניוקי ויש לו פטנט רשום על שיטת הייצור. ליין הייצור של הרביולי מבוסס על טכנולוגיה המדמה עבודת הכנה ביתית – הבצק דק יותר, המילוי רך יותר ויש אחוז גבוה יותר של מילוי, הרכיבים טריים ואיכותיים, וכן שמירה על צורת המוצר.

-------------

יפאורה
Schweppes ICE


השקה של קטגוריה חדשה בשוק המשקאות המוגזים: לדברי טל מלכה סלהוב, מנהלת שיווק יפאורה, מדובר במהלך מרכזי, אסטרטגי ובהשקה של קטגוריה חדשה לאחד המותגים החזקים ביותר בתחום המשקאות- Schweppes. "אנחנו עובדים ביפאורה כבר מספר שנים בפיתוח המאפשר הפחתת סוכר ושמירה על הטעם. במגוון המוצרים שלנו כבר הופחת סוכר ברמה של 20% ויותר. שיא הפעילות היא השקת משקה צלול מוגז במתיקות מעודנת המפחיתה למעלה מחצי מכמות הסוכר. ללא שימוש כלל בממתיקים מלאכותיים וללא חומרים משמרים. רק 12 קלוריות ל-100 מ"ל".

---------------------------

שמרלינג'ס
ליקר שוקולד אקסטרא דארק


חברת השוקולד "שמרלינג'ס", יצרנית שוקולד יוקרתי מסדרת רוזמרי, תשווק לקראת ראש השנה ליקר שוקולד אקסטרא דארק 32% אלכוהול. הליקר מיוצר לפי מתכון שוויצרי מחומרי גלם איכותיים של שוקולד "שמרלינג'ס" בטכנולוגיה בלעדית וחדשנית המעניקה לו מרקם שמנת סמיך ללא הפרדות מרכבים וללא היווצרות משקעים לכל אורך חיי המדף שלו. המרקם של ליקר "שמרלינג'ס" אותר בעזרת מומחים בינלאומיים בטכנולוגיית המזון ונרשם כפטנט בלעדי של חברת "שמרלינג'ס".

-------------

אלפרו
משקה קוקוס ומשקה שקדים


אלפרו משקה קוקוס בטעם שוקולד- משקה קליל, מרענן ומרווה המשלב את טעמו האקזוטי של הקוקוס יחד עם טעמו של השוקולד. אלפרו משקה שקדים בטעם שוקולד מריר - משלב את יתרונות השקדים יחד עם טעם מפנק של שוקולד מריר. מועשר בוויטמין E, בעל התכונות של נוגד חמצון המסייע לשמירה על בריאות תקינה. שני המשקאות החדשים מתאימים גם כתחליף שוקו עבור ילדים הנמנעים מלקטוז. מועשרים בסידן, ויטמין B12 ו-ויטמין D, דלים בשומן, מופחתי קלוריות ובעלי ערכים תזונתיים מוספים.

-----------------

סנפרוסט
ארטישוק ירושלמי קלוף


סנפרוסט ממשיכה לחדש ונותנת מענה אמיתי ונח לצריכה הגוברת של ארטישוק ירושלמי במטבח הישראלי . עד היום ניתן היה להשיג בשווקים רק ארטישוק ירושלמי טרי בעיקר בעונת הסתיו , מעתה ניתן יהיה למצוא את המוצר במקפיא לאורך כל ימות השנה. המוצר קלוף וחתוך וחוסך את הקושי והמורכבות בקילוף הירק. הארטישוק הירושלמי (הקרוי גם "בטטה קסבייה") הינו ירק שורשי בעל טעם ייחודי, עדין ומתקתק, שמקורו במדינות צפון אמריקה, אך הינו פופולארי במטבח הישראלי, במיוחד במנות החג הבשריות.

----------------

עלית-שטראוס
טעם חדש לטורטית וגם טעמי לבן


בחודש ספטמבר הושקו שני טעמים במהדורה מוגבלת וחגיגית במיוחד, טעמי וטורטית, מותגים מובילים ואהובים, מצופים לבן. המותג טורטית נולד בשנת 1975 במפעל השוקולד המיתולוגי ברמת גן. לראשונה מזה ארבעים שנה משיקה עלית טורטית חדשה וחגיגית במיוחד במהדורה מוגבלת המצופה בקרם לבן. לצד הטורטית בלבן משיקה עלית מהדורת חג גם לטעמי, חטיף השוקולד האהוב  עם פצפוצי אורז במילוי קרם נוגט וקרמל. גם הוא מתחדש בלבן ומצופה לראשונה בשוקולד לבן.

----------------

לינדט
אקסלנס רימונים


מותג השוקולד השוויצרי "לינדט", המשווק בישראל על ידי חברת סידס רק הטוב ביותר, משיק טעם חדש בסדרת אקסלנס: לינדט אקסלנס רימונים - טבלאות דקות במיוחד של שוקולד  מריר עשיר וקטיפתי, בשילוב של חתיכות רימון עסיסיות בחמיצות מעודנת לחוויית טעם מושלמת. לינדט אקסלנס רימונים הינו עוד מתכון מוצלח וחדשני מבית המאסטר שוקולטיירים של לינדט, המביא הרמוניה מושלמת של שוקולד מריר ואיכותי המשלב את הטעם העשיר של הרימון, ויוצר יחד טעם מרענן וחושני.

---------------

פרימור
מיקס ירקות קר - גספצ'ו


חברת "גניר" יצרנית המיצים והנקטרים במותג "פרימור", המתמחה בייצור מיצים טבעיים סחוטים, משיקה משקה חדש וייחודי מתוצרתה: גספצ'ו – מיקס ירקות קר בסגנון ספרדי. יושק בשני גדלים, בקבוק אישי 400 מ"ל ובקבוק משפחתי 1 ליטר. גספצ'ו חדש מתוצרת "פרימור" מבוסס עגבניות, מלפפונים ופלפלים, בתוספת שמן זית וחומץ. המשקה הינו ללא תוספת סוכר, ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל. המשקה מיועד לשתייה כמשקה קר ומרענן וכן להגשה כמרק קר, לארוחה קלילה בימי הקיץ החמים.

---------------

קליית גת
סילאן טבעי ללא תוספת סוכר


קליית גת מרחיבה את סל מוצריה ומשיקה סילאן טבעי ללא תוספת סוכר – בבקבוק לחיץ  350 גרם. כמו הסילאן הטבעי ללא תוספת סוכר שבצנצנת, כך גם זה החדש  שבבקבוק הלחיץ עשוי תמרים מובחרים, בעיקר מזן  מג'הול הידוע בטעמי התמר הדומיננטיים שלו. ייצור הסילאן מתבצע בתהליך מוקפד וייחודי המבטיח שמירה מקסימאלית על המרקם, הארומה והטעם המקורי של התמר. המוצר אינו מכיל מייצבים, עמילנים, וצבעי מאכל.

--------
 
רפאל'ס
חטיפי בריאות וגרנולה


חברת רפאל'ס, יצרנית מוצרי המזון הטבעיים, גרנולה וחטיפי דגנים, תחל לשווק את מוצריה למספר בתי ספר ראשונים בצפון ובדרום הארץ. רפאל'ס תשווק לבתי הספר מגוון חטיפי גרנולה, חטיפי דגנים, תערובות אגוזים וחטיפי תמרים – כולם על טהרת הרכיבים הטבעיים בלבד. בכוונת החברה להרחיב את השיווק לבתי ספר ולפתח מוצרי בריאות ייעודיים נוספים לתלמידים.
------------------

אשבל
תערובות כרגיל


חברת אשבל והשפית עינת מזור יוצאים בסדרה חדשה של "תערובות כרגיל" לאפיית עוגות ללא גלוטן הכוללת עוגת שוקולד עסיסית ועוגת וניל עדינה.  התערובות קלות להכנה ומאפשרות לצליאקים ושוחרי הבריאות אפיית עוגות מעולות ללא גלוטן כמו מקונדיטוריה במטבח הפרטי . סדרת תערובות העוגות כרגיל מתווספות לסדרת הקמחים "כרגיל" ללא גלוטן (רב תכליתי ולחם ומאפי שמרים),  אשר פותחו ע"י השפית עינת מזור והפכו למותג מוביל בקטגוריה. תערובת כרגיל לעוגות ללא גלוטן אינה מכילה חלב, אגוזים וחומרים משמרים. 

-----------------
 
עלית -שטראוס
סדרת BAKERY


סדרת ה-BAKERY מושקת בשלושה טעמים חדשים: עלי ופל בלגי דקיקים ופריכים, עוגיות ופל בלגי פריכות ועוגיות שקדים דקיקות. הסדרה החדשה תתווסף למותגי עלית בעולם עוגיות הפרימיום: סדרות רבע לשבע, עד חצות והסדרה החדשה שהושקה לא מזמן - השוקולד צ'אנקס. סגמנט עוגיות הפרימיום נמצא בצמיחה מתמשכת ומנתוני סטורנקסט בחציון הראשון של שנת 2016 עולה כי שטראוס מצמיחה את הקטגוריה.
-------------

גבינות משק יעקבס
צפתית עם אצות


בעקבות הטרנד הקולינרי העולמי והמודעות הבריאותית הגוברת ליתרונות שבשילוב אצות-ים בתזונה היומית משיקה מחלבת "גבינות משק יעקבס" מהדורה מיוחדת וחדשנית של גבינה צפתית 5% בתוספת אצות אולווה אורגניות  של חברת SEAKURA הנחשבות למזון על (סופרפוד) ולמזון מלא. אצות-ים הפכו זה מכבר לטרנד עולמי בזכות טעמן הייחודי והיתרונות הבריאותיים. השילוב של אצות אולווה הנחשבות לסופרפוד (מזון על) בגבינה צפתית איכותית ודלת-שומן מציעה לצרכנים מוצר חדשני,  בעל ארומה ייחודית וערכים בריאותיים מוספים.

--------------------
 
ליימן שליסל
לואקר ורד הדולומיטים


ליימן שליסל, יבואנית ומשווקת מותג לואקר, משיקה לקראת ראש השנה לואקר ורד הדולומיטים (Rose Of The Dolomites) – פרלינים יוקרתיים, מעוצבים בצורת פרחים, עשויים שוקולד מעולה, במילוי קרם אגוזים, עלי וופל פריכים ושבבי אגוזי לוז. אריזת סלקשיין המכילה 12 פרלינים מעולים של שוקולד חלב, מריר ולבן, הנושאת כרטיס ברכה אישי ומעוצב; אריזת סלקשיין המכילה 24 פרלינים מעולים של שוקולד חלב, מריר ולבן. מכילים רכיבים טבעיים, ללא צבעי מאכל, ללא שומן טראנס וללא חומרים משמרים.

--------------------


 
 

 
 
הרשם חינם לקבלת עדכונים!
דואר אלקטרוני *
שם פרטי *
שם משפחה
תפקיד/מקצוע *
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים