מבזק  חדשות
 
הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
הגדרת יין ב-30,000 רגל של דלתא איירליינס
21/10/15
דיתה שמואלי, שירות מזון+ 

 
 

חירת יינות זהירה, אשר משתלבת היטב ומתאימה לחך של קהל גלובלי, דורשת מיומנות; אך אמנות בניית תוכנית יין לחברת תעופה כדלתא איירליינס עם בצירים שמקורם ביקבים מגוונים, היא סיפור אחר לגמרי. למאסטר סומלייה של דלתא, אנדראה רובינסון, יצירת חווית יין בטיסה וכעת גם בטרקליני העסקים (Sky Club) של דלתא, בנויה על חיים שלמים של תשוקה ליין וחושים חדים לאילו טעמים והבחנות יבואו לידי ביטוי טוב ואיכותי בגבהים. רובינסון הפכה לעבודת חייה לא רק את ההבנה ביין הנשתה על פני הקרקע, אלא גם את הניווט בין האפקטים של הגבהים והלחות על החך של מטייל חוג הסילון. רובינסון מספרת שהיא באופן קבוע במסע לחיפוש אזורי יין מוכרים פחות, סגנונות ורבגוניות - להצגה ללקוחות הפרימיום של דלתא. היא מצאה לאחרונה יין כמעט בן 10 שנים ממחוז קרנינה בספרד, שהינו רק אחד ממגוון רב של בקבוקים המוצעים בטיסות. ב-2014, לדוגמא, דלתא הגישה 2.8 מיליון בקבוקי יין בטיסות שמקורם ביקבים מ-15 מדינות שונות ב-5 יבשות.בשנה הקרובה, מספרים אלו יגדלו ללא ספק, במיוחד משרובינסון תבחר גם יינות לטרקליני העסקים (Sky Club) של החברה, משדלתא באופן הולך וגדל קושרת ביחד את בחירת היינות בטיסה להצעותיה בטרקליני שדות התעופה.

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים