הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
פגישה ביקבי כרמל
26/04/17
שירות מזון+ 

 
 

יקבי כרמל ממשיכים להתחדש – והפעם: מיתוג חדש לסדרה האזורית. כך עולה מפגישה שערכנו עם המנכ"ל, ארז פז, סמנכ"לית השיווק, דפנה מילר, והיינן, ליאור לקסר, מהם ביקשנו לשמוע על חידושים ביקב, בתכניות וביינות.

ישראל פרקר
---------------
 www.winesisrael.com

 

יקבי כרמל פינו סופית את מתחם היקב ההיסטורי שבמרכז ראשון לציון, ועתה כל חובבי היין בארץ ממתינים בצפיה דרוכה לתחילת פרויקט שימור היקב. ניראה שאת התוצאות אפשר יהיה לראות רק בעוד מספר שנים. העלות של שימור המתחם היא מאוד גבוהה, וכדי לממנה מבקשים היזמים לבנות בחלקו האחורי של המתחם מספר מגדלים רבי קומות, עם דירות למגורים, וכן שטחי מסחר נרחבים. בשלב זה היזמים ממתינים לאישורי הוועדות השונות ולאנשי כרמל אין כל קשר לנושא.
נפגשנו עם המנכ"ל, ארז פז, סמנכ"לית השיווק, דפנה מילר, החדשים והיינן הוותיק ביקב, ליאור לקסר, כדי לשמוע מהם קצת על חידושים ביקב, בתכניות וביינות.
ארז סיפר על הפרויקט הגדול של הקמת המפעל עם מתקני מילוי הבקבוקים באלון תבור ועל פינוי היקב בראשון, בו היה ציוד מיושן מאוד. השימוש בציוד חדיש יותר משמעותו, ייצור יינות איכותיים יותר.
שמענו גם בפגישה החגיגית, שבימים אלה, יקבי כרמל חונכים מהלך מיתוג חדש ל"סדרה האזורית" של יינות היקב.  בסידרה האזורית, כל יין מיוצר מענבים שנבצרו בכרם הנמצא באזור אחר בארץ.
אנשי כרמל התרשמו ממחקרים שונים שנערכו, שבשנים האחרונות חלה הבנה יותר גדולה ביין מצד ציבור חובבי היין, והביקוש ליינות איכותיים גדל, הן בכלל השוק והן ברשתות השיווק, שעל מדפיהן מוצגים יינות רבים למכירה. 
כתוצאה מכך הציבו יקבי כרמל לעצמם מטרה ומשימה להוביל את קטגוריית יינות הפרמיום והאיכות ברשתות השיווק, באמצעות יינות "הסדרה האזורית", ולמשוך יותר קונים ליינותיהם.
דפנה מילר, סמנכ"לית השיווק של כרמל, ציינה שלאחר בדיקה מתברר שבעקבות התפתחות עולם הקולינריה, בשנים האחרונות, ותהליך התחזקות הביקוש ליינות פרמיום ע"י הקהל, הצרכן מעוניין לרכוש יין איכותי גם כשהוא עורך קניות ברשתות השיווק, ולא רק בחנויות המתמחות רק ביין, והביקוש לסדרות איכות בטווח מחירים של 40-60 ₪ הולך וגדל.
"כמובילי שוק בענף היין, זיהינו ביקבי כרמל צורך זה של הצרכנים והשקענו מאמצים רבים במיתוג החדש והרחבת הסדרה האזורית. המיתוג החדש מבטא את האיכות והמומחיות של הסדרה, ומשמר את  בעלי החיים המזוהים עם הסדרה האזורית שהפכו לנכס ולסמל של המותג בשנים האחרונות".
במסגרת המהלך הזה הורחבה  הסדרה והושקו שני יינות חדשים מבציר 2016 מהזנים גוורצטמינר ורוזה, המצטרפים ליינות האדומים בסדרה: קברנה סוביניון, מרלו, וקברנה סוביניון-שיראז. בהמשך השנה יתווסף לסדרה גם יין מבעבע.
"אנו מאמינים כי מגיע לצרכן לקנות יין איכותי במחיר נגיש או במילים אחרות לקנות יין של סופשבוע במחיר של אמצע השבוע. אנו מעוניינים להמשיך ולהצמיח את קטגוריית יינות האיכות הנמכרים ברשתות השיווק, במטרה להמשיך ולחזק את ענף היין הישראלי", אומרת מילר.
אני הגעתי כבר מזמן למסקנה אליה הגיעו עתה אנשי יקבי כרמל, ולדעתי הגיע הזמן גם להציג את היינות על מדפים ברשתות הגדולות בצורה שתכבד אותם יותר ותשמור עליהם ועל איכותם, כלומר, בשכיבה ובאזורים פחות מוארים. יין זה לא מיץ, וגם לא קולה !!!

יינות הסדרה האזורית החדשה של כרמל

• הסדרה האזורית גוורצטרמינר, 2016 – יין לבן חצי יבש, שהופק מענבי גוורצטרמינר.
לאחר השריה קצרה על הקליפות נסחטו הענבים בעדינות והתירוש תסס במכלי נירוסטה בטמפרטורה נמוכה, לשמירת האופי הארומטי של הענבים.
היין המשיך והתבגר במכלי נירוסטה כשלושה חודשים. 

• הסדרה האזורית  רוזה, 2016 – יין רוזה יבש, שהופק מענבי גראנש וטמפרניו מאזור הרי יהודה. לאחר השריה קצרה על הקליפות נסחטו הענבים בעדינות והתירוש תסס במכלי נירוסטה בטמפרטורה נמוכה, לשמירת האופי הארומטי של הענבים. היין המשיך והתבגר במכלי נירוסטה כשלושה חודשים.

• הסדרה האזורית קברנה סוביניון שיראז, 2013 – יין אדום יבש, שהופק מענבי קברנה סוביניון ושיראז מאזור הגליל העליון. לאחר תסיסה והשריה על הקליפות, התבגר היין בחביות עץ אלון צרפתי במשך 12 חודשים.

• הסדרה האזורית  מרלו, 2013 – יין אדום יבש, שהופק מ-100% ענבי מרלו מאזור הגליל העליון. לאחר תסיסה והשריה על הקליפות, התבגר היין בחביות עץ אלון צרפתי במשך 12 חודשים.

• הסדרה האזורית  קברנה סוביניון 2013 – יין אדום יבש, שהופק מ-100% ענבי קברנה סוביניון מאזור הגליל העליון. לאחר תסיסה והשריה על הקליפות, התבגר היין בחביות עץ אלון צרפתי במשך 12 חודשים. 

היינות מוכנים לשתייה מידית. מומלץ לשתות את היינות הלבנים והסמוקים מצוננים מאוד בטמפרטורה של כ- 6 מעלות ואת היינות האדומים בטמפרטורה של 16-18 מעלות.
כדאי לזכור שלא כל יין מיועד להתיישן ולהשתבח מספר שנים, ואם היקב מכריז שהיין מיועד לשתייה מידית מומלץ ליהנות ממנו סמוך לקניינ ולא לשמרו תקופה ארוכה.
ניתן לרכוש את יינות הסדרה האזורית ברשתות השיווק ובחנויות היין השונות בטווח המחירים שבין 50-55 ₪, בקבוק  750 מ"ל.

 


הרשם חינם לקבלת עדכונים!
דואר אלקטרוני *
שם פרטי *
שם משפחה
תפקיד/מקצוע *
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים