מבזק  חדשות
 
הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
ירידה חדה במדד תשומות ייצור מוצרי המזון
21/09/16
דיתה שמואלי, שירות מזון+ 

 
 

מדד המחירים בענף תשומות ייצור מוצרי המזון ירד בחודש אוגוסט 2016 ב-0.6%.
מהלשכה המרכזית לסטטיסטיקה נמסר כי ירידות המחירים משקפות בעיקר הוזלה של בשר בקר טרי (ב-3.0%), שימורי דגים (ב-3.0%), שימורי עגבניות (ב-1.5%), סלטים (ב-4.7%), ירקות מוקפאים (ב-7.3%), כוספת סויה (ב-1.9%), טחינה וסלטי חומוס (ב-1.9%), גלידות ושלגונים (ב-3.3%), קמח אחיד (ב-1.5%), סובין חיטה (ב-9.5%), לחמניות רגילות (ב-1.6%), לחם ארוז ופרוס (באחוז אחד), לחם מיוחד (ב-11.9%), חלות (ב-2.2%), ביסקוויטים וופלים (ב-5.8%), ממתקים (ב-3.0%), שוקולד (ב-1.7%), אטריות ומוצרי בצק (ב-5.8%), מזון מוכן קפוא (ב-1.9%), רטבים (ב-2.2%) ואבקות וקוביות מרק (ב-2.0%).
לעומת זאת, עלו מחירי בשר בקר קפוא (ב-4.8%), מוצרי עוף פטם (באחוז אחד), זיתים כבושים (ב-2.7%), ליפתנים וריבות (ב-5.9%), שמנים שונים (ב-2.3%), מרגרינה (ב-2.0%), קמח (ב-2.1%), עוגות מוכנות (ב-1.2%), חטיפים מלוחים (ב-3.8%), קפה רגיל (ב-1.3%) וגרעינים, בוטנים ושקדים (ב-2.1%).

הרשם חינם לקבלת עדכונים!
דואר אלקטרוני *
שם פרטי *
שם משפחה
תפקיד/מקצוע *
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים