מבזק  חדשות
 

 
Wine Israel


מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 

   דרום אמריקה בישראל


המטבח הדרום אמריקאי זוכה להצלחה בישראל כי הוא מבוסס על בשר, עשיר בטעמים ומלא בשמחת חיים. אז מה המאכלים הבולטים בתפריט ואיפה הכי כדאי לטעום אותם? הנה כל התשובות



מאכלים דרום אמריקאים הם כבר מזמן חלק בלתי נפרד מהמטבח הישראלי. בלי להיכנס לוויכוח סביב השאלה מי המציא את המנגל או איך מכינים סטייק, אי אפשר להתעלם מהנוכחות של ברזיל וארגנטינה בצלחת שלנו. חוץ מזה, הסיבות לכך קשורות כנראה גם לתהליכים חברתיים כמו העדפה לאוכל בשרי וחריף וגם למאפיינים שהופכים את המנות מדרום אמריקה לתוססות ומלאות בשמחת חיים.
יש הרבה דוגמאות למאכלים בולטים במטבח הדרום אמריקאי שמוכרים מאוד לחך הישראלי: נקניקיות צ'וריסוס מתובלות ונוטפות שומן, אמפנדס פריכים במגוון מילויים שונים, אסאדו נימוח שמתפרק מהעצם, נתחי בשר עסיסיים וכמובן קינוחים מתוקים מפוצצים בריבת חלב. חוץ מזה, כמעט בכל מסעדה דרום אמריקאית שמכבדת את עצמה יש אווירה שמחה שמתוחזקת על ידי מוזיקה לטינית.

איפה תקבלו את החוויה הדרום אמריקאית במלואה?
הנה למשל כמה מסעדות ברחבי הארץ שיכולות להזכיר לכל ישראלי עד כמה האוכל בדרום אמריקה טעים ומומלץ:

1. פפגאיו בהרצליה
רשת פפגאיו מפעילה מסעדות מצפון ועד דרום וגולת הכותרת שלהן היא הסניף במרינה בהרצליה. עם עיצוב מודרני של מסעדה נגישה, אפשר למצוא בפפגאיו את כל המנות המפורסמות של המטבח הדרום אמריקאי ובמחירים שווים נפש. חוץ מזה, היתרון של המסעדה בא לידי ביטוי במידת ההתאמה שלה לילדים וגם להורים עם תינוקות.

2. מרינדו ברמת הגולן
מי שמרחיק עד הצפון יכול לנצל את שטחי המרעה העצומים על מנת לטעום את הבשר של רמת הגולן. המקום לעשות זאת היא מסעדת "מרינדו" שנמצאת בעין גב ומציעה לצד תפריט מקומי גם קצביית בשר טרי וחנות מעדנים. למעשה, המסעדה ממוקמת ממש בלבו של מתחם קולינרי שלם ולכן אף אחד לא יוצא ממנו רעב.

3. קאזה דה ברזיל באילת
מסעדת "קאזה דה ברזיל" באילת הפכה לשם דבר בתחום של מטבח דרום אמריקאי. קודם כל, יש בה היצע רחב מאוד של סוגי בשרים ושף מדרום אמריקה שבוחן מקרוב את המנות. שנית, ישראלים מתחברים לקונספט של "אכול כפי יכולתך" במסגרת תפריט קבוע מראש. כמו כן, המלצרים במסעדה עוברים הדרכה מיוחדת שמאפשרת להם להסביר גם ללקוחות על סוגי הבשרים. במידה ויש במקום אירוע, כל המלצרים יוצאים עם זיקוק ושרים בספרדית על רקע אורות מנצנצים ומוזיקה שמחה בקצב הסמבה.
כמובן שלצד כל האמור לעיל, מי שרוצה לקבל חוויה אותנטית יותר יכול להצטרף למסלולי טיול מאורגן לדרום אמריקה עם ליווי של מדריך מקומי. מדריך שמכיר את האזור יכול להעשיר את החוויה וכמובן שבדרך כלל הוא גם זה שמכיר את המסעדות הכי טובות.
 


הרשם חינם לקבלת עדכונים!
דואר אלקטרוני *
שם פרטי *
שם משפחה
תפקיד/מקצוע *

Go Back  Print  Send Page
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 


 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 

ספר דיגיטלי, מגזין דיגיטלי,
קטלוג דיגיטלי, חוברת דיגיטלית

דיגיטלר
המרת חוברות לתצורה דיגיטלית
http://www.digitaler.co.il
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים