ויסוצקי משיקה פיתוח ייחודי: תה ירוק בתוספת עלי סטיביה
שרות מזון+
בשתי עונות הקיץ האחרונות, צריכת התה הירוק בישראל יותר מהכפילה את עצמה. אחד מהגורמים לכך הוא העובדה כי התה הירוק הפך להיות רכיב חשוב בכל תפריט דיאטה וצרכנים רבים שנכנסים למשטר דיאטה לקראת הקיץ, אף מגבירים את צריכת התה הירוק. התה החדש פותח בעקבות פניות רבות של צרכנים המחפשים תוספת מתיקות בריאה וטבעית לתה הירוק שלהם. מחקרי טעימה בקרב צרכנים הראו כי התה החדש הוא בעל מתיקות מעודנת השווה למתיקות של תה עם כפית סוכר אחת. אין ספק שהתה החדש מהווה פיתרון בריאותי משמעותי לכל הנוהגים להמתיק את התה בכפית סוכר. התה הירוק עשוי מעלי תה שגדלים בסין הרחוקה ועוברים ייבוש עדין. הייבוש העדין שומר על הסגולות הייחודיות של התה הירוק. הסטיביה הינו צמח בעל מתיקות טבעית. תה ירוק לימונית לואיזה, בתוספת עלי סטיביה.
+-הוסף תגובה חדשה
תגובות:
בטעינה...
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה