כ-25 אופים ישראלים יתמודדו במשך יומיים באליפות אפיית עוגות השמרים, במסגרת אירועי שבוע תעשיות המזון והאירוח ותערוכות ישראפוד ו- Bake & Cake בגני התערוכה בתל אביב - האירוע המקצועי המרכזי של כל תעשיות המזון והאירוח בישראל, בארגון ובייזום קבוצת שטיר בתאריכים 24-26 לנובמבר 2015.
התחרות תתקיים בסוף החודש בשיתוף איגוד האופים והמגדנאים ואיגוד השפים הישראלי ב-25 ו-26 לנובמבר 2015, ויתמודדו בתחרות קונדיטורים בעלי שנתיים ניסיון לפחות, שיתחרו ביניהם על אפיית קרואסונים, בריוש, פאן שוקולד, עוגת קרנץ מדופף ומאפה שמרים מלוח.
שני הזוכים בתחרות (המקום הראשון והשני) יצטרפו לנבחרת ישראל באפייה, המתמודדת באליפויות בישול ואפייה באירופה וכבר זכתה באליפויות ובפרסים רבים.
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה