"עינת תעשיות מזון" תייצא סדרת קרוטונים חדשה לשוק האמריקאי
21/10/15
דיתה שמואלי, שירות מזון+
חברת "עינת תעשיות מזון" הישראלית (בבעלות קיבוץ עינת), יצרנית הקרוטונים ופירורי הלחם המובילה בישראל, תחל לייצא קרוטונים חדשים לאמריקה. החברה חתמה על הסכם עם חברת ההפצה 24/6, המתמחה בשיווק מוצרי מזון כשרים לרשתות המזון הגדולות באמריקה. סדרת הקרוטונים החדשה של עינת מורכבת משתי משפחות קרוטונים, למרק ולסלט. בסדרת הקרוטונים למרק, מיני קרוטונים, בעלי מרקם קשה, שפריכותם נשמרת במרק חם. תשווק בשלושה טעמים, בצל-שום, תיבול קיסר וטבעי ללא תיבול, מקמח מלא ומקמח חיטה. לדברי דני גביש, מנהל הייצוא של עינת תעשיות מזון, "בתחום הקרוטונים מייצאת עינת את מוצריה לכ- 30 מדינות ברחבי העולם, ומחזיקה כ- 75% ממכירות הקרוטונים הכשרים בשוק היהודי בארה"ב. אנו מקווים שבאמצעות שיתוף הפעולה הזה נרחיב את פעילותינו בשוק האמרקאי ולרשתות נוספות".
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה