יפתח צפריר מונה לשף החדש של מסעדת הבוקרים במרום גולן.
שף יפתח צפריר, בן 39, מקיבוץ גונן, מונה לשף החדש של מסעדת הבוקרים הכשרה, המתמחה בבשרים משובחים מעדרי הבקר הגדלים ברמת הגולן וממוקמת בקיבוץ מרום גולן 1,000 מ' מעל פני הים.
צפריר בעל ותק של חמש-עשרה שנים בתחום הקולינריה, מתמחה בבשר, לחם, וקולינריה עולמית.
את הכשרתו המקצועית ואת לימודיו לתואר שף עבר בבית הספר לקולינריה "רימונים" (הולידיי אין), ובבית הספר הגבוה לקולינריה "בישולים".
שף צפריר התמחה במספר מסעדות בשר בארץ ובעולם- במסעדת פורט מאיירס - פלורידה, בישראל- כיהן כשף ומנהל מזון ומשקאות של כפר הנופש נופי גונן, שף ומקים אחוזת דוברובין- גן אירועים ומסעדת בשרים, שימש כשף במסעדת דוריס קצבים, ובמסעדה בחוות בת יער.
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה