בר היין של מלון "המלך דוד" ירושלים זכה בפרס
פורסם:  11.03.18


בר היין של מלון "המלך דוד" ירושלים זכה בפרס 'תפריט היין הישראלי הטוב ביותר' בתחרות פרסי היין RESTAURANTS WINE AWARDS בתערוכת "סומלייה" 2018.

תחרות RESTAURANTS WINE AWARDS, שהתקיימה זאת השנה השנייה, במסגרת תערוכת סומלייה העניקה פרסים למסעדות מצטיינות בתחום היין ושמקדמות את תרבות היין בישראל.

את התחרות יזמו, הפיקו וניהלו  איתי גלייטמן, כתב היין של עיתון הארץ, גלי וולוצקי, עד לאחרונה כתבת הקולינריה והיין של עיתון כלכליסט והיום עורכת בטיימאאוט, ואבי בן עמי, היזם והמפיק של תערוכות סומלייה, קולינרי ובירס ותחרויות היין אשכול הזהב ו-Best Value for Money.



תמונה: בר היין במלון המלך דוד. צילום: אורי אקרמן
 

הרשם חינם לקבלת עדכונים!
דואר אלקטרוני *
שם פרטי *
שם משפחה
תפקיד/מקצוע *