מלון ענבל בירושלים עורך החודש את פסטיבל המרקים השנתי שמתקיים זו השנה השנייה ברציפות. על המתכונים אחראי שף המלון ניר אלקיים שנרגש להביא מתכונים מבית אמא.
ביניהם, מרק ירקות כתומים, מרק עגבניות, מרק עדשים (המרק המועדף על האהוב) ארטישוק וכרישה. המרקים מוגשים בתוספות גבינות, עשבי תיבול טריים, מטבלים וקרוטונים לבחירת הסועדים.
שף אלקיים: חורף מעורר בי געגועים לבית אמא, לריחות המוכרים המלווים את המרקים החמים והעשירים ולתחושת האושר והחמימות שהם מביאים איתם.
זו התחושה שאני רוצה להשתף בה את אורחי המלון.
רוני טימסיט, מנכ"ל מלון ענבל: "לאור ההצלחת הפסטיבל בשנה שעברה בחרנו להחזירו גם השנה. חורף ירושלמי הוא חוויה יחודית ומרגשת ואנו שמחים לפתח את החורף עם פסטיבל מרקים מחמם.
הרשם חינם לקבלת עדכונים!
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה